Dă-ne un apel! 0756 162 100
              Contact

Plată

Metode de plată

Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: transfer bancar/ordin de plată, numerar/cash la livrare sau plata online cu cardul.

Dacă ați ales ca metodă de plată transferul bancar/ordin de plată, în urma plasării comenzii veți primi prin e-mail informațiile necesare efectuării plății.

Dacă ați ales să plătiți numerar/cash la livrare, după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dumneavoastră, sub forma unei confirmări de comandă, urmând să efectuați plata produsului către persoana care efectuează livrarea.

Dacă ați ales să plătiți online, utilizând un card bancar, imediat după plasarea comenzii veți fi transferat pe pagina procesatorului pentru a finaliza procesul de comandă. În urma aprobării tranzacției, veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dumneavoastră.

Dacă optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul EuPlătesc, iar TRIMA EVENTS nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care îl dețineți.