Dă-ne un apel! 0756 162 100
              Contact

Livrare și retur

Livrarea produselor

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către TRIMA EVENTS. Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 24 ore în București, din momentul recepționării comenzii, în zilele lucrătoare sau în 24-48 ore în țară, prin rețeaua Fan Courier. În zilele de sâmbătă și de duminică nu se fac livrări.

În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Cu toate acestea, artastic.ro nu garantează că descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legătură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori.

  • Pentru comenzile ce depășesc 100 Lei, transportul este GRATUIT în București
  • Pentru comenzi mai mici de 100 Lei, se percepe o taxă de 15 Lei în București
  • Pentru comenzile ce depășesc 200 Lei, transportul este GRATUIT în țară
  • Pentru comenzi mai mici de 200 Lei, se percepe o taxă de 15 Lei în țară

Returnarea produselor

Conform legislației românești în vigoare, renunțarea la cumpărare prin denunțarea unilaterală a contractului se poate face în termen de 14 zile de la primirea produsului și este aplicabilă doar consumatorilor clienți persoane fizice care au achiziționat produsul la distanță, respectând condițiile O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Încheierea contractului de vânzare-cumpărare are loc în momentul emiterii facturii fiscale (acest document ține loc de contract conform legislației românești) și nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin e-mail (sau alte mijloace de comunicare) a confirmării automate de primire a comenzii.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit, fără să prezinte modificări fizice, lovituri, zgârieturi, etc). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 14 de zile de la data denunțării și numai prin transfer bancar.