Dă-ne un apel! 0756 162 100
              Contact

Ziua Europei: Planșe de colorat, Stegulețele țărilor membre UE

Ce reprezintă Ziua Europei?

Cum am putea să îi facem pe cei mici să înțeleagă ce reprezintă Ziua Europei?
Pe înțelesul lor, noi părinții le vom explica și ne vom implica activ în această activitate pur educativă!
9 mai este Ziua Europei! Este un eveniment anual care sărbătorește pacea în Europa. De ce să nu folosim Ziua Europei ca modalitate de a afla despre cultura altei tări sau pentru a alege o țară europeană pe care am dori să o vizităm ​​și să aflăm ceva despre ea împreună cu copiii?

Să facem împreună o călătorie prin cele 27 de state membre ale Uniunii Europene!

Cei mici vor colora țara aleasă, în timp ce noi le vom povesti despre cultura acelei țări, despre limba care se vorbește, despre cele mai frumoase obiective turistice.
Priviți pe internet fotografii cu acea țară, aflați împreună preferințele culinare, ce sport este cel mai popular, povestiți despre marii pictori și multe, multe altele! Copiii sunt curioși din fire, iar noi le putem alimenta curiozitatea cu lucruri frumoase și interesante care îi vor ajuta enorm pe viitor.

Planșele de colorat cu stegulețele țărilor membre pot fi descărcate gratis de aici!

Într-un mod distractiv le putem explica despre drepturile omului și ce înseamnă acest lucru – „a-i trata pe cei din jurul nostru aşa cum ne-ar plăcea nouă să fim tratați, şi anume cu respect, egalitate şi dreptate, indiferent de cetăţenie, rasă, etnie, limbă, gen, abilităţi sau orice alt statut.”

Să învățăm împreună!

Cu drag,
Echipa ARTastic

Post a Comment