Dă-ne un apel! 0756 162 100
              Contact

Termeni generali

Artastic este denumirea comercială a SC TRIMA EVENTS SRL, persoană juridică cu sediul în București, Strada Boja, nr. 2M, Sector 6, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr. J40/3954/2006, având CUI: RO18464372, denumită în continuare TRIMA EVENTS.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului artastic.ro. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă ințelegerea (contractul) dintre părți.

In calitate de administrator/ proprietar/ autor al site-ului artastic.ro, TRIMA EVENTS își rezervă dreptul de a actualiza și schimba în orice moment conținutul acestuia, precum Termenii și Condițiile de folosire și Politica de Confidențialitate, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați și consultați periodic aceasta secțiune, pentru a verifica informațiile pe care ați agreat să le respectați.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului artastic.ro este proprietatea SC TRIMA EVENTS SRL.

TRIMA EVENTS garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul artastic.ro, în interes personal, prin efectuarea de comenzi online sau informare și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei TRIMA EVENTS, fără acordul prealabil scris al acesteia. Folosirea fără acordul TRIMA EVENTS a oricăror elemente enumerate anterior se pedepsește conform legislației în vigoare.

Bazele de date, imaginile, descrierile și elementele de grafică sunt proprietatea SC TRIMA EVENTS SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

In calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin de acord cu cele mai sus menționate.

Politica de confidențialitate

Vă invităm să accesați, pagina Politica de confidențialitate care se aplica vizitei dumneavoastră pe site-ul nostru artastic.ro.

Securitatea datelor personale

Compania SC TRIMA EVENTS SRL este înregistrată la ANSPDCP – Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării datelor cu Caracter Personal.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, avem obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor privind situația contului, informarea utilizatorilor privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, pentru reclame, marketing și publicitate.

Nu sunteți obligat să ne furnizați datele dumneavostră personale, însă refuzul ne face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa TRIMA EVENTS, pentru prelucrarea comenzilor.

artastic.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de magazinul nostru online, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului Artastic sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați un cont de utilizator). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor de utilizare a artastic.ro și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și societate.

Înregistrarea ca utilizator

Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugâm să le revedeti periodic. în condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile artastic.ro.

Dacă folosiți informații din acest site, sunteți responsabil cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dumneavoastră de utilizator și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dumneavoastră de utilizator, creat pe site.

artastic.ro nu poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adulților, care sunt autorizați să efectueze plăți online cu cardul sau prin orice altă metodă de plată acceptată de artastic.ro. Dacă aveți mai puțin de 14 (paisprezece) ani, puteți achiziționa produsele artastic.ro numai cu ajutorul unui părinte sau tutore.

artastic.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

Astfel, în vederea utilizării serviciilor noastre, sunteți de acord să furnizați informații adevarate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

Sesizări

În cazul în care observați nereguli ale produselor recepționate nu respectă specificațiile, vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: contact@artastic.ro. Echipa noastră va răspunde sesizării dumnavoastră în maxim 2 zile lucrătoare.

Publicitatea

artastic.ro poate afișa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa, precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea artastic.ro și prin acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare ale acestuia și a Politicii de Confidențialitate, va exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.