Dă-ne un apel! 0756 162 100
              Contact

Politica de Confidențialitate

Cine suntem?

 

 • Adresa site-ului nostru web este: https://artastic.ro/
 • SC TRIMA EVENTS SRL
 • CUI: RO18464372
 • REGISTRUL COMERȚULUI: J40/3954/2006

Ce informații colectăm?

artastic.ro va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice, precum: nume, prenume, adresă, număr de telefon, e-mail, etc. Acestea sunt necesare şi pentru a avea posibilitatea de a vă livra produsele comandate. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin contactarea noastră. Este posibil sa colectam date prin module cookie sau alte tehnologii similare, incluzand: adresa IP, browser-ul de căutare, anunțurile pe care le-ați accesat, locația, dar și produsele pe care le le-ați vizualizat pe site-ul nostru.

De ce colectăm aceste informații?

Informațiile dumneavoastrăă cu caracter personal vor fi colectate și gestionate de noi în următoarele scopuri:

 

 • pentru a personaliza cât mai bine conținutul și resursele în funcție de preferințele dumneavoastră;
 • pentru a vă răspunde la cereri sau întrebări atunci când ne contactați;
 • pentru a vă trimite alte informații care vă pot interesa – cum ar fi evenimentele viitoare sau newsletter-ele Trima/Artastic.
 • pentru a ne ajuta să creăm, să publicăm și să îmbunătățim conținutul cât mai relevant pentru dumneavostră;
 • pentru a ne asigura că orice conținut furnizat prin intermediul site-ului este prezentat în cel mai eficace mod pentru dumneavoastră și pentru dispozitivul dumneavostră;
 • pentru a vă permite să participați la elementele interactive ale site-ului nostru, atunci când alegeți acest lucru;
 • pentru a dezvolta și îmbunătăți website-ul și sistemele sale pentru a vă deservi cât mai bine;
 • ăentru realizarea rapoartelor statistice.

Utilizarea informațiilor dumneavoastră în modurile descrise mai sus este permisă de legea aplicabilă din domeniul protecției datelor, deoarece este:

 

 • necesară pentru interesele noastre legitime în urmărirea scopurilor expuse mai sus, iar interesele dumneavostră de confidențialitate nu prevalează asupra acestora, în nici unul dintre cazuri;
 • necesară în unele cazuri pentru a ne îndeplini responsabilitățile legale sau de reglementare, cum ar fi prezentarea de informații autorităților, organismelor guvernamentale sau de reglementare;
 • necesară în unele cazuri pentru îndeplinirea unei sarcini îndeplinite în interes public, iar, atunci când folosim categorii speciale de informații cu caracter personal, utilizarea acestora este necesară pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor în justiție sau în cazul în care prelucrarea se referă la informații cu caracter personal aflate în mod evident în domeniul public;
 • în circumstanțe limitate, procesate cu consimțământul dumneavoastră pe care îl obținem periodic, cum ar fi atunci când optați să primiți comunicări de marketing și știri prin e‑mail.

Care sunt drepturile dumneavostră cu privire la datele cu caracter personal colectate?

În temeiul legilor aplicabile din domeniul protecției datelor, aveți următoarele drepturi:

 

 1. Dreptul de a accesa și de a obține o copie a informațiilor dumneavostra cu caracter personal

Aveți dreptul să solicitați confirmarea dacă procesăm oricare dintre informațiile dumneavoastră cu caracter personal. Dacă este cazul, puteți avea acces la informațiile dumneavostră cu caracter personal și la anumite informații referitoare la modul în care acestea sunt procesate. În unele cazuri, ne puteți cere să vă furnizăm o copie electronică a informațiilor dumneavostră.

2. Dreptul de a vă corecta informațiile cu caracter personal

Dacă puteți demonstra că informațiile cu caracter personal pe care le deținem cu privire la dumneavostra nu sunt corecte, puteți solicita actualizarea sau corectarea acestor informații.

3. Dreptul de a fi uitat/de a vi se șterge datele:

În anumite circumstanțe, aveți dreptul să vi se șteargă datele cu caracter personal. Puteți face o astfel de solicitare în orice moment, iar TRIMA EVENTS va evalua îndeplinirea cererii dumneavostră, însă acest drept se supune oricăror drepturi sau obligații legale potrivit cărora poate fi necesar să păstrăm datele. Pentru situațiile în care, conform legii, stabilim că solicitarea dumneavostră de a vi se șterge informațiile cu caracter personal trebuie să fie respectată, TRIMA EVENTS va îndeplini acest lucru fără întârzieri nejustificate.

Pentru a vă exercita drepturile, ne puteți contacta la următoarea adresă: contact@artastic.ro

În măsura în care procesarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal se bazează pe consimțământul dumneavostra, aveți, de asemenea, dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea niciunei procesări realizate pe baza consimțământului acordat înaintea primirii retragerii respective. De asemenea, puteți formula plângeri referitoare la procesarea informațiilor dumneavoastra cu caracter personal la autoritatea locală de protecție a datelor.

Securitatea datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, artastic.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de către dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail contact@artastic.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile cu caracter personal, trebuie să știți că transmiterea de informații prin intermediul internetului nu este complet sigură și că nu putem garanta securitatea informațiilor dumneavostră cu caracter personal transmise site-ului sau oricărui terț; din acest motiv, orice transmitere de informații este pe propriul dumneavoastră risc. Vom folosi proceduri operaționale stricte și măsuri de securitate, tehnice și organizaționale corespunzătoare pentru a preveni orice acces, modificare, ștergere sau transmitere neautorizată a acestor informații cu caracter personal.

Revizuirea Politicii de Confidenţialitate

artastic.ro poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască Politica de Confidenţialitate prin actualizarea ei. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a web-site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate.

Prin citirea prezentei Politici de Confidențialitate ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei în caz de încalcăre a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

artastic.ro nu promovează SPAM-ul și publicitatea ostentativă!!!

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul artastic.ropoate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date.

Informaţiile pe care ni le puneţi la dispoziţie vor fi utilizate în scopul pentru care le-aţi furnizat, pentru a administra, a sprijini şi a evalua serviciile noastre şi a preîntampina încălcarea securitatii, a legii şi a termenilor noştri contractuali.

Contact

Referitor la orice fel de întrebări, solicitări sau reclamații, vă rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa contact@artastic.ro.